Traditionele PV zonnepanelen op een nieuw dak van de asfaltschindel

asfalt schindeldak

Traditionele PV zonnepanelen op een nieuw dak van de asfaltschindel

Deze uitgebreide gids voor dakbedekkingsmaterialen is al het onderzoek dat u nodig hebt om de beste keuzes voor residentiële renovatie en nieuwbouwprojecten in 2019 te evalueren.

Wat te verwachten:

in deze gids bespreken we de volgende dakopties: asfaltshingles, shingles van hout en shakes, metalen dakbedekking, tegels van beton, klei en vezelcement, natuurlijke en faux leisteen en de nieuwe Tesla-zonnetegels die tot dusverre bewezen meer van vaporware dan een echt product.

Voor elk daktype van een woning behandelen we de volgende onderwerpen:

Een overzicht van hoe de dakbedekking is gemaakt
Voors en tegens waaronder onderhoud, reparatie, duurzaamheid, opties, huisstijlen waarmee ze werken en meer
Kosten voor materialen en installatie

Uw dakbedekkingsmateriaal kiezen / De “onderste regel” samenvattingen van elk type
Hoe u geld kunt besparen op een nieuw dak

 nieuw dak

Soorten dakmaterialen

Deze meest voorkomende opties beslaan meer dan 95 procent van de residentiële daken in de Verenigde Staten, dus tenzij je iets ongewoons in je hoofd hebt, zoals zonnepanelen – oh, wacht, we hebben die opgenomen – of een vegetatief groendak, de opties die je overwegen zijn waarschijnlijk hier besproken.

Asfalt gordelroos

Meer dan 70 procent van alle eengezinswoningen in de VS heeft een dak met asfaltshingles, hoewel dat aantal langzaam daalt dankzij meer energie-efficiënte en duurzame metalen dakbedekking.
Asfalt (compositie) gordelroos domineert de markt omdat ze betaalbaar zijn, een verscheidenheid aan aantrekkelijke opties bieden en goed werk doen om huizen tegen de elementen te beschermen.

Er zijn twee soorten asfaltshingles:

Glasvezel gordelroos begint met een glasvezelmat die bedekt is met asfalt en bedekt met korrels die kleur geven en een deel van het zonlicht reflecteren. Gordelroos gemaakt met glasvezel zijn licht van gewicht en bestand tegen scheuren.

 

 
Organische asfalt gordelroos begint met papier, vaak gerecycled, dat is verzadigd in asfalt en bedekt met korrels. De gordelroos is zwaarder en moeilijker om mee te werken dan glasvezel, maar ze bieden over het algemeen betere stabiliteit bij harde wind. Hoewel je ze nog steeds op veel daken kunt zien, zijn organische gordelroos in de afgelopen tien jaar meestal uitgefaseerd of verdwenen. Waarom? Fabrikanten zijn gestopt met het maken van organische gordelroos vanwege hun neiging om uit te drogen, minder waterdicht te worden en meer vatbaar voor overmatige vochtopname.

Voors en tegens van asfalt gordelroos

De redenen om asfaltshingles te kiezen zijn:

  • Glasvezel shingles bieden goede brandbeveiliging
  • Kijk goed op de meeste huisstijlen
  • Gordelroos is vaak de meest betaalbare dakbedekkingsoptie, vooral in goede / betere reeksen
  • De beste asfaltshingles zijn een dakoplossing van 30 jaar geïnstalleerd op woningen in gematigde klimaten
  • De goedkoopste 3-tab shingles zijn een betaalbare manier om een ​​huis aan te kleden voordat je het op de markt brengt
  • Ruime keuze aan kleuren en stijlen, waaronder betaalbare drielaagse en architectonische gordelroos die shakes en leisteen nabootsen
  • Diy asfalt shingle-installatie is mogelijk voor mensen met goede vaardigheden, ervaring en uitrusting
  •  Voor dakshingles is geen ondersteuning nodig buiten standaard dakbedekking
  • 3-tab shingles zijn geschikt voor 60-70 MPH windstijging, terwijl standaard architecturale shingles zijn geclassificeerd voor 110 MPH wind; high-wind shingles hebben een vermogen van 130 MPH
  • Hoog-impact gordelroos, zoals die geproduceerd door GAF moet worden gebruikt voor zwaar beboste locaties en gebieden waar grote hagel mogelijk is Sommige shingle-reparaties zijn eenvoudig en kosteneffectief.
No Comments

Post A Comment