Vochtbestrijding antwerpen

Vochtbestrijding Antwerpen

De lokale vochtbestrijding specialisten in Antwerpen met meer dan 50 jaar ervaring in het behandelen van optrekkend vocht, penetrerend vocht en condensatie.
Lees meer over vochtbestrijding in Antwerpen op www.vochtbestrijding-antwerpen.be
vochtbestrijding antwerpen
Om de juiste vochtbehandeling te garanderen, moeten onze vochtopnemers eerst een diagnose stellen van het probleem dat de oorzaak is van het probleem in uw woning in Antwerpen, waarna ze een gedetailleerd rapport kunnen geven over welke behandeling moet worden uitgevoerd.

Vochtproblemen in de omgeving van Antwerpen

Antwerpen heeft een grote huishoudpopulatie. Er valt zelfs in de droogste maanden van het jaar veel regen in het gebied.

De gemiddelde neerslag voor Antwerpen is ook wel hoog. Door de grote hoeveelheden neerslag kan er sprake zijn van overstromingen. Al in oktober 2019 was er sprake van ernstige overstromingen, waardoor het vervoer werd verstoord en zelfs treinen werden geannuleerd.

Als het pand wordt getroffen door een overstroming, dan is vocht een van de waarschijnlijke gevolgen hiervan. Stijgend of doordringend vocht is het meest waarschijnlijke gevolg van de overstroming.

Hoe onze Antwerpen vochtbestrijders uw woning inspecteren

Vocht kan om een aantal redenen optreden, zoals slechte ventilatie, slecht onderhoud en vochtdichtheid (DPC). In het verleden was vocht vooral aanwezig in oudere woningen, omdat deze niet ontworpen waren om de overtollige vochtophoping te voorkomen.

Historisch gezien werden Antwerpense woningen gebouwd met doorlaatbare materialen zonder dat er geprobeerd werd om waterdichte maatregelen te gebruiken.

Vochtproblemen in het verleden waren grotendeels te wijten aan slecht onderhoud van de woning, wat tot lekken heeft geleid. Meer recentelijk is het te wijten aan slecht ontwikkelde bouwwerkzaamheden door bouwers waardoor het vocht niet kon ontsnappen.

Als u merkt dat u vochtproblemen hebt in uw woning, raden wij onze Antwerpen vochtbestendige specialisten aan om alle vochtproblemen in uw woning op te lossen.

Onze vochtmeters in Antwerpen zullen u een aantal vochtbestendige oplossingen aanbevelen om het probleem op te lossen. Als de landmeter tekenen van optrekkend vocht opmerkt, zal Timberwise aanbevelen om werken uit te voeren met een uniek product genaamd Dri Wise Pressure Injection.

Dit product is een product op waterbasis dat een barrière creëert zodat het vocht niet kan doordringen en ervoor zorgt dat alle scheuren worden opgevuld.

Houtwormproblemen die uw eigendom in Antwerpen beïnvloeden

Om de houtworm in uw woning in Antwerpen te behandelen, raden wij u aan om eerst een onderzoek te laten uitvoeren door een expert. Een onderzoek door middel van Timberwise zal ervoor zorgen dat het identificatieproces goed wordt uitgevoerd.

Er zijn een aantal soorten houtwormkevers, de meest voorkomende is de Meubelkever die zachthout aanvalt. De Death Watch Kever is de 2e meest voorkomende kever, deze soort houtwormkever tast hardhout aan en komt voor een groot deel voor in oude kerkgebouwen.

Onze landmeters controleren ook op uitloopgaten, frass (het afvalproduct van hout) en de aangetaste houtsoort. Zodra dit is voltooid, zal de landmeter een rapport geven waarin wordt aangegeven wat de meest effectieve houtwormbehandeling kan worden gebruikt om de saaie houtinsecten uit uw woning te verwijderen.

Hoe onze experts controleren op droogrot

Droogrot is een ernstig probleem voor eigenaren van onroerend goed en moet worden aangepakt door onze experts in Antwerpen, dus met onze ervaren en gecertificeerde landmeters kunnen ze gespecialiseerd advies geven.

Droogrot en natrot kunnen soms verkeerd worden geïdentificeerd met elkaar, dus het is belangrijk dat het identificatieproces wordt uitgevoerd door een droogrotte-expert.

Er zijn 3 voorwaarden nodig voor het optreden van droogrot: hout, hoog vochtgehalte en het ontbreken van ventilatie.

Zij zullen de ernst van het probleem beoordelen en de beste oplossing bieden om ervoor te zorgen dat uw huis vrij is van gevaar en beschermd is tegen verdere aanvallen.