De ultieme gids om een ​​nieuw dak te krijgen in 2019

nieuw dak

De ultieme gids om een ​​nieuw dak te krijgen in 2019

Een nieuw dak is een kostbare investering met praktische en esthetische implicaties – het dak is de belangrijkste bescherming van uw huis tegen regen en sneeuw en kan de aantrekkingskracht van uw huis in de ogen van potentiële kopers aanzienlijk beïnvloeden.

GAF Timberline HD Shingles Roof

Deze gids helpt u een weloverwogen beslissing te nemen als het gaat om reroofing (het toevoegen van een nieuwe daklaag aan het bestaande dak) of het verwijderen en vervangen van het oude dak.

Zeven tekens Je hebt een nieuw dak nodig

Hier zijn de indicatoren dat uw dak moet worden herschikt of vervangen om de verdediging van uw huis tegen de elementen te handhaven:

kopers aanzienlijk

Gordelroos is zichtbaar versleten:

zijn er zoveel gekleurde korrels verdwenen dat uw dak eruitziet alsof het kale plekken heeft? Hoewel de gordelroos nog steeds vocht buiten houdt, zorgt een gebrek aan reflecterende korrels voor extra warmte in uw huis, waardoor de temperatuur in uw huis stijgt en uw airconditioningkosten stijgen. Bovendien zal het onderliggende asfalt na blootlegging snel uitdrogen en barsten, en dan zal je dak gevoelig zijn voor regen.

Gordelroos zijn gecupt en gekruld:

Opgerolde oude gordelroos Dit probleem ziet er slecht uit, maar wat nog belangrijker is, het betekent dat windgedreven vocht gemakkelijk onder de gordelroos en in uw dakdek kan komen waar het lekken en rot zou kunnen veroorzaken.

Gordelroos is gebarsten:

de gebarsten gebieden houden geen vocht van het dek en het risico op lekkage gaat omhoog.

Barsten of thermische splijting in asfaltshinglesvia Structure Tech

Je buren krijgen nieuwe daken: dit is meer dan “het bijhouden van de buren”. Als huizen die ongeveer op dezelfde tijd zijn gebouwd als de jouwe worden heroverd, is je dak waarschijnlijk bijna klaar.

slecht uit,

Je hebt meerdere lekken ervaren: je dak is een hele structuur, niet alleen de gordelroos. Deck-papier, flitsen, vochtbarrière in valleien, starter-shingles, ventilatieschoorstenen en andere componenten maken deel uit van een volledig daksysteem. Naarmate het dak ouder wordt en verschillende componenten of locaties falen, moet het dak worden vervangen.

Het dak heeft grote schade opgelopen:

Als meer dan ongeveer 35% van uw dak gerepareerd moet worden als gevolg van wind of hagel, vooral als het al meer dan 12 jaar oud is, kan de kostenbesparende beslissing het allemaal vervangen. Reparaties zijn duurder per vierkante voet omdat het tijdrovender is om nieuwe dakshingles “hier en daar” in een dak te integreren dan ze over het hele dak te installeren. Bovendien zal een mix van oude gordelroos en nieuwe er gewoon niet erg goed uitzien.
Je dak ziet er slecht uit: cosmetica is belangrijk voor huiseigenaren en potentiële kopers. Als uw dak is versleten, heeft algenvlekken die niet opruimen of heeft vlekken mos op het, het uiterlijk met een nieuwe laag van gordelroos te stimuleren zal een heel mooi verschil maken.

No Comments

Post A Comment